Вперше відвідала подібний захід, форум відкрився для мене як місце, де можна було познайомитись з фахівцями сучасних технологій, довідатись більше про нові ринкові тенденції.
Відмінна організація, професійні партнери, цікаві доповіді — моє особисте враження.Я відвідала цей захід декілька разів(форум в попередні роки надавав актуальні інформацію).Організатори доклали чимало зусиль в цей непростий час.
Ця подія дуже класна та інформативная, щиро всім дякую!
Ніколаєнко Євген
- AUR Technology, менеджер проектівДякую за організацію!
Солонін Микола
- Amrita, Адміністратор системиДуже вдячний за організацію форуму і можливість безпосереднього спілкування!
Третьяков Сергій
- ПАТ Укрнафта УАС, Головний інженерВсе чудово! Дякую!
Корнієнко Олександр
- АБЦ ЦЕНТР К, Керівник департаментуВсе супер, працюйте так і надалі!
Романець Ігор
- Західноукраїнський національний університет, директор Центру інформаційних технологійДуже добре та цікаво. Хотілось би бачити більше вендорів ПЗ
Коваленко Ігор
- Інфотоп, CEOВсе круто! Слава Україні!
Квасниця Олег
- Західноукраїнський національний університет, Завідувач лабораторії корпоративної мережіЧудовий інформативний форум.Дякую за професіоналізм та приємне спілкування
Слюсарчук Олег
- Киівтеплоенерго, інженерВперше відвідала подібний захід, форум відкрився для мене як місце, де можна було познайомитись з фахівцями сучасних технологій, довідатись більше про нові ринкові тенденції.
Усик Анна
- ВІТІ, курсантВідмінна організація, професійні партнери, цікаві доповіді — моє особисте враження.Я відвідала цей захід декілька разів(форум в попередні роки надавав актуальні інформацію).Організатори доклали чимало зусиль в цей непростий час.
Халімон Наталія
- Національний авіаційний університет, доцент